wie is wie


Ronald Tiedink Linked In Ronald Tiedink Profile Linked In


Lars Buil Linked In Lars Buil

Ronald Tiedink, geboren 13 mei 1972 te Coevorden, woont in Duiven en is 50% eigenaar van B&T International B.V.

Zijn achtergrond ligt in het accountantsvak waarin hij 8 jaar werkzaam is geweest bij KPMG Accountants N.V. op een tweetal kantoren en in diverse hoedanigheden. Sinds 2003 is Ronald parttime financieel manager bij Genap B.V, een productiebedrijf van folieconstructies te ’s-Heerenberg. Daarnaast is hij in 2003 voor zichzelf begonnen met RTI Consulting. De onderneming biedt financiële dienstverlening, organisatie advies en financieel interim management aan.

Lars Buil, geboren 13 oktober 1972 te Arnhem, woont in Aalten en is 50% eigenaar van B&T International B.V.

Lars is doctorandus in “informatie management” en sinds 2000 afgestudeerd Registeraccountant. Zijn achtergrond ligt in het accountantsvak waarin hij 14 jaar werkzaam is geweest bij KPMG Accountants N.V. op diverse kantoren in binnen- en buitenland en in diverse hoedanigheden. Sinds 2005 is Lars als full time financieel manager eindverantwoordelijk voor het financiële beleid, de administratieve organisatie en de financiële verslaglegging van Winterwarm B.V., een productiebedrijf van luchtverwarmers te Winterswijk. In deze hoedanigheid is hij tevens financieel verantwoordelijk voor de dochterbedrijven van Winterwarm B.V. zijnde Industrial Heating Service B.V., Winterwarm UK Ltd en Winterwarm Agri UK Ltd. Lars is tevens tijdelijk interim financieel manager (1,5 jaar) geweest van een zusterbedrijf van Winterwarm B.V., zijnde Contour B.V. uit Winterswijk.

Op 1 januari 2008 is Lars deels voor zichzelf begonnen met de onderneming LaBuCoN genaamd. Vanaf deze datum is het fulltime dienstverband van Lars bij Winterwarm B.V. gewijzigd in een part time dienstverband. LaBuCoN staat voor: “Lars Buil Consultancy”. De onderneming biedt financiële dienstverlening, organisatie advies en (financieel) interim management aan.

Erik Loef

Erik Loef, geboren 7 september 1968 te Herwen, woont in Herwen en part time financieel medewerker bij B&T International B.V.

Erik is een betrokken medewerker die sinds september 2010 part time in dienst is van B&T International B.V. Erik is accuraat, gestructureerd, precies de eigenschappen die een financieel medewerker nodig heeft.